Δραστηριότητες στην Αργολίδα

Δραστηριότητες και παραλίες κοντά στο Βιβάρι, Αργολίδα

Το Βιβάρι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι στην Αργολίδα με έναν προστατευόμενο κόλπο που μπορούν να φιλοξενηθούν μικρά αλιευτικά σκάφη, ταχύπλοα και κότερα από ένα βράδυ έως λίγες ημέρες. Οι παραλίες στο Βιβάρι και στο Κονδύλι είναι ιδανικά μέρη για θαλάσσια σπορ και για να επισκεφθεί κανείς τον φάρο του χωριού και το ενετικό κάστρο του. Το Βιβάρι είναι, επίσης, ιδανικό μέρος διαμονής για επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν μονοήμερες αυθημερόν εκδρομές στην Πελοπόννησο και βρίσκεται δίπλα στο Ναύπλιο που μπορεί κανείς να επισκεφθεί την μαγευτική παλιά πόλη και τα μουσεία της. Για τους πιο δραστήριους επισκέπτες οργανώνονται πολύ κοντά στο Ναύπλίο, στην Νέα Κίο, ομάδες ορειβασίας και kite surfing.

Μένοντας στο Βιβάρι μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τον αγροτουρισμό, αφού μπορεί να επισκεφθεί τον μύλο της Νέας Επιδαύρου και να δει από κοντά αλλά και να μάθει πως φτιάχνεται το αλεύρι και να μάθει να φτιάχνει ψωμί. Πολύ κοντά στο Ναύπλιο είναι η Νεμέα για τους λάτρεις του κρασιού που μπορούν να γευθούν ποικιλίες κρασιών στον τόπο παραγωγής του και να μάθουν τους τρόπους παραγωγή τους.

Νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο για λίγες ημέρες μπορεί κανείς να εξερευνήσει ην περιοχή της Αργολίδας, αφού έχει τόσα πολλά μοναδικά τοπία και μέρη όπως την Πυραμίδα του Ελληνικού και το Μουσείο φυσικής Ιστορίας στο Λυγουριό..

Ξένων Χριστίνα Στούντιο & Διαμερίσματα, Βιβάρι, 21060, Αργολίδα - Τηλ. 2752092258 Κινητό: 6945891430  e-mail: info@xenonchristina.gr

Διαμερίσματα Βραχυχρόνιας Μίσθωσης ΑΜΑ 25393

This website is dsigned, maintained and hosted by e-magine solutions, Nafplion on behalf od Xenon Christina, Vivari, Nafplion. The design, content and photographs are © Copyright 2010 All Rights Reserved